Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΗ & ΣΤΥΛ. Η Πωλινα Μητσιμπονα, κορη του αειμνηστου ποδοσφαιριστη Γιωργου ομορφη ξανθια & κατοχος περιπτερου στη Λαρισα...ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Η ανάρτηση με την ωραιότερη περιπτερού της Ελλάδας δεν ξέρουμε από ποιο σάιτ ξεκίνησε, ένα όμως είναι βέβαιο.
 Η Πωλίνα Μητσιμπόνα (η ωραιότερη περιπτερού) έγινε… το απόλυτο viral. Και πώς να μην γίνει δηλαδή, αφού από τη μία όντως η κοπέλα είναι αντικειμενικά εξαιρετική και από την άλλη είναι η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα, ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Λ. 1981-1989. mhtsi3 Ο συνδυασμός, λοιπόν, ομορφιάς και επωνύμου «έσπασαν» τα google analytics των σάιτ που της αφιέρωσαν μια ανάρτηση.
 Προς ενημέρωση των χιλιάδων φαν που την αναζητούν, η Πωλίνα Μητσιμπόνα έχει το περίπτερο στη Λάρισα και στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας πας μόνο οδικώς, με ΚΤΕΛ και τρένο. Και μια συμβουλή προς τους διαδικτυακούς θαυμαστές: σταματήστε να κάνετε στο κορίτσι χιλιάδες αιτήματα φιλίας, αναγκάστηκε να «κλειδώσει» το προφίλ του… pwlina Και μια ανάρτηση που είχε κάνει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του στις 25 Αυγούστου 2014:
 Δείτε σήμερα την κόρη του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα 13 του Σεπτέμβρη, παραμονή του Σταυρού πριν ακριβώς δεκαεπτά χρόνια, ο Γιώργος είχε αδόκητο ραντεβού με τον Χάρο και τη μεταγραφή του σε άλλες αλάνες, άλλα γήπεδα που φωτίζουν αιώνιο φως… Το καμάρι του Κάμπου που είχε ταξιδέψει στα ουράνια μια ολόκληρη πόλη, έπαιρνε τον ίδιο δρόμο, χωρίς όμως επιστροφή…
 Οι τίτλοι τέλους έπεφταν με φόντο γκρι, ηλιοκαμένο… Όπως αυτό της ασφάλτου λίγο έξω από το χωριό Γιάννουλη, όντας το τελευταίο θύμα μιας κατάρας που θέλει την ομάδα της ΑΕΛ να χάνει τα παιδιά της στην mhtsi3άσφαλτο, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως μερικές ιστορίες είναι τόσο άδικες που σε αναγκάζουν, όσο δύσκολο και αν φαντάζει, να ξεκινήσεις από το τέλος τους…
 Άφησε πίσω του την οικογένειά του και χιλιάδες φίλους απο κάθε εσχατιά της Ελλάδος. Τότε η μικρή Πωλίνα ήταν 7 ετών. Σήμερα είναι πλεόν στα 24… διακοσμήτρια και πολύ εντυπωσιακή. Το κορίτσι αυτό που όλοι στη Λάρισα ξεχωρίζουν όχι μόνο για τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της αλλά κυρίως διότι είναι απλή προσιτή καθόλου ψώνιο και αλανάκι. Δείτε πως είναι σήμερα η Πωλίνα… Θα πάθετε πλάκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου