Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Πειραιάς: Το... Μετρό φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πειραιάς: Το... Μετρό φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσειςΠειραιάς: Το... Μετρό φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Πειραιάς: Το... Μετρό φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014, 10:22 0 Ads by Google Φθηνή αυτόνομη θέρμανση Μέθοδος αυτονόμησης καλοριφέρ Συσκευή μικρολέβητα (microboiler) microboiler.eu Σε εφαρμογή τίθενται από την ερχόμενη Τρίτη αλλαγές στον χάρτη των μετακινήσεων στον Πειραιά λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τις ανάγκες κατασκευής του σταθμού Μετρό «Πειραιάς».
 Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι: Το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Καλλιμασιώτη (προέκταση της Ακτής Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς το κέντρο του Πειραιά, μετατοπίζεται παράλληλα, προς την πλευρά της θάλασσας, με μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας σε δύο. Το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Καλλιμασιώτη με κατεύθυνση προς τον Άγιο Διονύσιο παραμένει ως έχει. Η υπέργεια πεζογέφυρα σύνδεσης του Λιμένα Πειραιά με τον σταθμό ΗΣΑΠ δεν θα είναι πλέον σε λειτουργία. Η πρόσβαση των πεζών από τον σταθμό του ΗΣΑΠ προς το λιμάνι και αντίστροφ
α, θα μπορεί να γίνεται στο ύψος της οδού Λουδοβίκου μέσω δύο διαβάσεων πεζών. Διατηρούνται όλες οι υφιστάμενες γραμμές μέσων μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) που διέρχονται από τη συγκεκριμένη περιοχή.
«Αυτές οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν περίπου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου του 2014, ενώ πρόκειται να υπάρξει και επόμενη φάση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την οποία θα υπάρξει έγκαιρα σχετική ενημέρωση» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας «Αττικό Μετρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου