Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΘΡΙΛΕΡ!...Έθαψαν ζωντανή 45χρονη από τη Θεσσαλονίκη – Ξύπνησε από το κώμα και πέθανε από ασφυξία στο φέρετρο!!!!

Έθαψαν κατά λάθος μια 45χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που είχε πέσει σε κώμα, αλλά εκείνη συνήλθε μέσα στο φέρετρο και… πέθανε από ασφυξία λίγη ώρα μετά την… κηδεία της! Η απίστευτη καταγγελία έφτασε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και έχει προκαλέσει αναστάτωση.
 Η άτυχη γυναίκα, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 6.30 σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα νεκροταφεία της Περαίας.
 Όταν αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, σύμφωνα με μαρτυρίες, μια παρέα ανηλίκων, που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης! Ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου