Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ....Δίδυμοι Πύργοι: Τα 21 λεπτά της τραγωδίας που αποκαλύφθηκαν 13 χρόνια μετά! ΜΝΗΜΕΣ ΦΡΙΚΗΣ & ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Ας θυμηθουμε.....

Δίδυμοι Πύργοι: Τα 21 λεπτά της τραγωδίας που αποκαλύφθηκαν 13 χρόνια μετάΉταν η στιγμή που άλλαξε την Αμερική. Οι εικόνες της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους έκαναν το γύρο του κόσμου, σοκάροντας την παγκόσμια κοινή γνώμη
 Ένα ακυκλοφόρητο βίντεο διάρκειας 21 λεπτών, με πλάνα από τη στιγμή της επίθεσης της Αλ Κάιντα με επιβατικά αεροσκάφη στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη ήρθαν μέσα στο 2014 στο φως της δημοσιότητας από το site 911datasets.org, το αποτελεί μια βάση δεδομένων όπου συλλέγονται ακόμα στοιχεία και βίντεο από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.
 Το βίντεο με τα αμοντάριστα πλάνα από ρεπορτάζ του ABC την ώρα που καταρρέει ο πρώτος πύργος, δόθηκε στη δημοσιότητα 13 χρόνια μετά την επίθεση.
 Η κατάρρευση γίνεται στο 3ο λεπτό και το ειδησεογραφικό συνεργείο προλαβαίνει να μπει σε παραπλήσιο κτίριο και να σωθεί την τελευταία στιγμή, μαζί με αρκετούς διασώστες, πυροσβέστες και αστυνομικούς. Στο 13:13 ακούγεται η πρώτη προειδοποίηση: «Ο βόρειος πύργος γέρνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου