Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ. Μάχη... χαρακωμάτων στο "καμίνι" της Τούμπας! ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20.00)

Μάχη... χαρακωμάτων στο `καμίνι` της Τούμπας! ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20.00)ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δίνουν το ματς της χρονιάς στην Τούμπα με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Το 2-1 του Γ. Καραϊσκάκης αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο αγώνας στην Τούμπα έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θέλει να υπερασπιστεί την έδρα του που τη φετινή σεζόν είναι απόρθητη στο πρωτάθλημα (16 νίκες, 1 ισοπαλία) και να πάρει μία μεγάλη πρόκριση επί του μεγάλου του αντιπάλου.
 Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα αφού με εξαίρεση τον Μαντούρο οι υπόλοιποι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής δεν είναι βασικοί. Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Κάτσε, Νάτχο, Λάζαρ, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης. Από την άλλη ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα αναζητήσει το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ αλλά και τη ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα.
 Οι "ερυθρόλευκοι" μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ περίμεναν τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον ενδεχόμενο τελικό με τον Παναθηναϊκό για να αποδείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μπονγκ, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Βαλντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου