Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ......Απο τον Χρηστο Μποη.....

Δραπέτευση από την καθημερινότητα με μια εκδρομή
 Χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας μέσα από μια βόλτα, μια εκδρομή στη φύση, το μυαλό και το σώμα θα αφεθούν ελεύθερα στη θετική αύρα. Τα λουλούδια, ο ουρανός και η όμορφη θέα είναι ικανά να μας αναζωογονήσουν και να έχουν καταλυτική σημασία για τη διάθεσή μας μέσα στην υπόλοιπη εβδομάδα. Νιώστε εσωτερικά τη ψυχή και το σώμα σας Απλά κλείστε τα μάτια σας και προσπαθήστε να νιώσετε το σώμα σας εσωτερικά.
 Η αίσθηση του σώματος θα απελευθερώσει την αρνητική ενέργεια που έχει αποθηκευτεί με τον καιρό και θα δώσει λάμψη στο σώμα και στη ψυχή σας. Περιορίζοντας τις λάθος ενέργειές μας Για να γεμίσουμε με θετική ενέργεια πρέπει να ορίσουμε τις πεποιθήσεις μας και αργότερα να φιλτράρουμε τις αρνητικές σκέψεις μας.
Αν δεν σπαταλάμε ενέργεια και συναισθήματα σε ανάξια πράγματα, τότε όλες οι αρνητικές επιλογές μας θα μετατραπούν σε θετικές.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ "ΜΠΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ Κ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή