Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ...Πώς «ζωντάνεψε» και πάλι το στέκι του Ωνάση στον Σκορπιό

Πώς «ζωντάνεψε» και πάλι το στέκι του Ωνάση στον ΣκορπιόΠώς ξανά ζωντάνεψε ξανά μετά από αρκετές δεκαετίες στον επίγειο παράδεισο του Ωνάση o Σκορπιός;
 Tι έκανε ο νέος ιδιοκτήτης Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ; Οι ήχοι του μπουζουκιού και το σπάσιμο των πιάτων ακούστηκαν ξανά -μετά από αρκετές δεκαετίες- στον επίγειο παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση καθώς ο νέος ιδιοκτήτης του θρυλικού Σκορπιού, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, σύμφωνα με την Esprsesso έστησε εκεί ένα τρικούβερτο γλέντι!
 Το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο ταβερνάκι όπου απολάμβανε τους μεζέδες και το ουζάκι του, κάποτε ο Έλληνας κροίσος, Αριστοτέλης Ωνάσης, παρέα με το γιο του Αλέξανδρο, αλλά και τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του τα φώτα άναψαν και πάλι και η κουζίνα μύρισε πάλι φαγητό. Ο χώρος επισκευάστηκε, ενώ ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ φρόντισε να τον διακοσμήσει με 6 αντίγραφα αρχαίων αγαλμάτων, εκ των οποίων δύο είναι η Αφροδίτη και ο Απόλλωνας, καθώς και με 4 κολόνες ιωνικού ρυθμού.
 Στο γλέντι που έγινε, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η διάσημη παρέα απόλαυσε μεζέδες από την ελληνική κουζίνα και πολύ ούζο. Μάλιστα, κάποιοι πάνω στο τσακίρ κέφι δεν δίστασαν ακόμη και να σπάσουν πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου