Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑ. Στον εισαγγελέα ο δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου στα Μάλια...

Στον εισαγγελέα ο δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου στα ΜάλιαΕνώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου θα οδηγηθούν σήμερα ο 19χρονος Βρετανός που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας του συνομήλικου και ομοεθνούς του Μatthew Burton τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Μάλια.
 Μαζί του και οι υπόλοιποι 18 νεαροί που συνελήφθησαν χθες σε μία μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία κατάφερε να εξιχνιάσει άμεσα την υπόθεση. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκάλυψαν για ακόμη μία φορά, τις δραματικές συνέπειες της υπερβολικής κατανάλωσης και αμφιβόλου ποιότητας αλκοόλ από νεαρούς στην περιοχή της Κρήτης, η οποία συχνά-πυκνά έρχεται στην επικαιρότητα, για όχι καλό λόγο.
 Μιλώντας στον ΣΚΑΙ Κρήτης ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης υπογράμμισε ότι το θέμα πρέπει να απασχολήσει συνολικά την τοπική και όχι μόνο κοινωνία για το τι είδους τουρισμό «θέλει» η περιοχή, προσθέτοντας ότι ο ίδιος έχει πολλές φορές δεχθεί απειλές, όταν αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις ή και να κλείσει καταστήματα υγιεινομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσαν παράνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου