Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

PLAY OF ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ....

Φωτιά στα πλέι οφ έβαλε ο Ατρόμητος με τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ Οι επιλογές του Γιώργου Παράσχου δικαιώθηκαν σχεδόν απόλυτα κατά το πρώτο ημίχρονο αφού το 4-2-3-1 του Μακεδόνα τεχνικού κυριάρχησε πάνω στο χορτάρι κόντρα σε έναν βαρύ και ασύνδετο ημίχρονο. Λέμε σχεδόν διότι από τον Ατρόμητο έλειψε η πεμπτουσία, δηλαδή το γκολ. Ουκ ολίγες φορές οι Περιστεριώτες βρέθηκαν σε θέση βολής (δύο με τον Κούτσι, μία με τον Σκόνδρα και μία με τον εξαιρετικό Σουμπίνιο) αλλά σε όλες......
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-1
Το στοίχημα για τον Αστέρα στην πρεμιέρα των πλέι οφ ήταν αν και σε ποιο βαθμό, θα είχε ξεπεράσει τον τελικού Κυπέλλου και όσα συνέβησαν εκεί. Για τον ΠΑΣ το ζητούμενο ήταν η φόρμα της ομάδας μετά από σχεδόν ένα μήνα που είχε να δώσει επίσημο ματς. Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έδειχναν ότι δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τις μέρες που απέδιδαν ωραίο ποδόσφαιρο, έφταναν στις νίκες και κατάφεραν τελικά να μπουν στα πλέι οφ.
 Ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που άρχισε πιο δυνατά, με πολλές επιθετικές ενέργειες και οργανωμένες προσπάθειες που δημιουργούσαν πρόβλημα στην άμυνα των Αρκάδων. Σουτ του Ίλιτς, σουτ του Γεωργίου ήταν οι προειδοποιήσεις στο 3’ και στο 6’ για να έρθει το γκολ με τον Τσουκαλά στο 8ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου