Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Α.Ε.Κ.....Στον Τιγρη λεμε ΝΑΙ!!!...

Αυτοψία ο Τίγρης!Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε τα Σπάτα υπό άκρα μυστικότητα και τσέκαρε το προπονητικό κέντρο που θα φιλοξενεί την Ένωση για επιπλέον δυο χρόνια! Μετά την επίσκεψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν σειρά του Δημήτρη Μελισσανίδη να περάσει μια βόλτα από τα Σπάτα και να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το προπονητικό κέντρο.
 Ο Τίγρης σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr επισκέφθηκε υπό άκρα μυστικότητα το προπονητικό κέντρο και έλεγξε όλες τις εγκαταστάσεις, από τα γραφεία, τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο και κυρίως τα δύο γήπεδα στα οποία εντόπισε και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Όσον αφορά τους εσωτερικούς χώρους έμεινε ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ενώ έκανε και αυτοψία στον τρίτο χώρο που υπάρχει για να κατασκευαστεί ακόμα ένα γήπεδο, το οποίο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τις ακαδημίες.
 Μετά το τέλος της επίσκεψης του είχε επαφή με τους συνεργάτες του και συζήτησαν το ενδεχόμενο να παραμείνει η ΑΕΚ στα Σπάτα αλλά και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα παρθεί η τελική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου