Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΜΟΤΟ. HONDA CB500F. Η δημιουργια για μεγαλες αγαπες & μιας αξιοπιστης εταιρειας που ξερει να φτειαχνει αληθινα κοσμηματα μοτοσυκλετες...

Απίθανο στυλ, δυναμική εμφάνιση Με ξεχωριστό στυλ και επιθετικό χαρακτήρα, η νέα CB500F φέρνει την επιβλητικότητα της κατηγορίας naked, πιο κοντά. Συνδυάζει τη φιλική προς τον αναβάτη λειτουργία, με εμφάνιση που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Το σύστημα ανάρτησης της μοτοσυκλέτας είναι εξαιρετικά αποδοτικό και απορροφά το μεγαλύτερο μέρος των κραδασμών, πριν φτάσουν στον αναβάτη.
 Εξίσου λειτουργικό είναι και το σύστημα πέδησης, το οποίο παρέχει γραμμικό και παράλληλα δυνατό φρενάρισμα, ακόμη και σε περιπτώσεις βίαιης πίεσης της μανέτας. Περιλαμβάνει δίσκους wave και ενισχύεται από το στάνταρ ABS, το οποίο αποτρέπει το μπλοκάρισμα των τροχών. Το φαρδύ τιμόνι και η χαμηλή σέλα παρέχουν εύκολο χειρισμό σε κάθε ύψους αναβάτες. Η συνολική γεωμετρία της μοτοσυκλέτας είναι άψογα σχεδιασμένη, για σιγουριά και άριστο έλεγχο σε κάθε περιβάλλον.
 Αν και επιθετική σε εμφάνιση, στην πράξη είναι μια πολύ φιλική και προβλέψιμη street. Η πολύ ομαλή συμπεριφορά της οφείλεται κυρίως στον νέο κινητήρα των 500 κ. εκ., ο οποίος σχεδιάστηκε για την σειρά CB500. Είναι 4-χρονος, με 2 κυλίνδρους σε σειρά, 8 βαλβίδες και 2 εκκεντροφόρους στην κεφαλή. Η δομή αυτή επελέγη για διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα και για δυνατή γραμμική απόδοση.
 Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI προσφέρει άμεση απόκριση στο γκάζι, ιδανική παροχή καυσίμου και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου. Ειδικά σε περιβάλλον πόλης που οι ταχύτητες είναι χαμηλές, ο κινητήρας λειτουργεί υποδειγματικά, δίνοντας στον αναβάτη τη δυνατότητα να επιλέγει τον ρυθμό που τον εξυπηρετεί, χωρίς κρεμάσματα και απροθυμίες. Η CB500F είναι μια αξιόπιστη μοντέρνα naked με επιδόσεις που την κάνουν ασυναγώνιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου