Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΜΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...ΦΕΥΓΕΙ... και η Michelin από την Ελλάδα!

Γιατί σε 6 μήνες θα έχει αποχωρήσει από τη Ελλάδα η εταιρεία Michelin; Πού θα μετακομίσει η Michelin; Σε 6 μήνες θα έχει αποχωρήσει η γνωστή εταιρεία από την Ελλάδα, μετακομίζοντας στη Ρουμανία, η Michelin αφήνοντας χωρίς δουλειά τους περισσότερους από τους 100 υπαλλήλους της. Η εταιρεία Michelin επικαλείται πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των θυγατρικών της . Η Michelin ήρθε στην Ελλάδα το 1950!!!!!!!!
 Μέχρι και το 1969 λειτουργούσε ως εταιρεία εξαγωγών ελαστικών με υποκατάστημα στην Αθήνα. Το 1969 ιδρύθηκε η εταιρεία Michelin Ελλάδος. Το 1978, πήρε τη σημερινή της νομική μορφή Α.Ε. Σε επιστολή που απέστειλε ο γενικός διευθυντής της Michelin , στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους ελαστικών αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στα θέματα της επικείμενης εμπορικής και διοικητικής οργανωτικής αλλαγής της Michelinστην Κεντρική και Νότια Ευρώπη, που αφορά και την Ελλάδα. Αυτή η οργανωτική αλλαγή θα εξασφαλίσει, σύμφωνα με το στέλεχος της επιχείρησης Michelin , τη μακρόχρονη παρουσία της Michelin στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου