Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ.....ΤΟ ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ.. Συγγενείς της δολοφονημένης Ζωής ξεσπούν: Να επανέλθει η θανατική ποινή! ΒΙΝΤΕΟ!!

Μετά το πρώτο σοκ από την είδηση της ανατριχιαστικής δολοφονίας, ήρθε η απεριόριστη θλίψη αλλά και τα αμέτρητα ερωτήματα για τους συγγενείς της αδικοχαμένης Ζωής.
 "Εμείς την ξαδερφούλα μας τη θάψαμε. Το ερώτημα είναι ένα: 5 μήνες προφυλακιστέο αυτό το κτήνος, ποια δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο να ξαναδιαπράξει τέτοια εγκλήματα;" αναρωτιέται ο συγγενής της Ζωής στην κάμερα του ThrakiToday, αναφερόμενος στην παλαιότερη υπόθεση βιασμού, στην οποία φέρεται να είχε εμπλακεί στο παρελθόν ο κατηγορούμενος.
 "Είχε δικαστεί με μήνες φυλακής και έδωσε τα λεφτά ο μπαμπάς του 30 χιλιάδες ευρώ και βγήκε έξω.
ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ....ΠΟΣΟ ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ? ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ?  Πρέπει να επανέλθει κατά τη γνώμη μου η θανατική ποινή... Η Ζωή ήταν ένα αγγελούδι. Ένα πλάσμα χαμογελαστό και ευχάριστο σε παρέα" λέει άλλο συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.
 "Όλο το χωριό είναι σε κατάθλιψη" "Για μένα πρώτα φταίει η Δικαιοσύνη και μετά εκείνος... Ήταν σκληρό παιδί, είχε παραβατική συμπεριφορά" λέει ο Κοινοτάρχης. Διαβάστε εδώ τι είπε νωρίτερα ο αδερφός της κοπέλας. Ο φερόμενος ως δράστης προφυλακίστηκε απόψε ενώ η κηδεία της κοπέλας έγινε το μεσημέρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου