Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΣΜΟΣ. Χτύπησαν γυναίκα με νοητική υστέρηση και το ανέβασαν στο facebook

police_photoΤέσσερα κορίτσια φέρεται να επιτέθηκαν σε μια γυναίκα 48 χρόνων με νοητικά προβλήματα και ανέβασαν και βίντεο της βίαιας αυτής πράξης στο Facebook.
 Καθόταν έξω από το σπίτι της, τη χτύπησαν κι όταν εκείνη μπήκε μέσα την ακολούθησαν και συνέχισαν να την κτυπούν. Το βίντεο με τους δράστες να φωνάζουν και να θριαμβολογούν ανέβηκε στο facebook χωρίς όμως να φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους.
 Το εντόπισε ένας άνδρας και ενημέρωσε την αστυνομία καθώς το θύμα με νοητική υστέρηση δεν έκανε δυστυχώς κάποια καταγγελία. Με βάση το βίντεο αλλά και την εικόνα από την κάμερα ενός παντοπωλείου της περιοχής όπου έγινε η επίθεση η αστυνομία αναζήτησε τους δράστες που χτύπησαν τη γυναίκα.
 Ήδη κρατούνται τέσσερα κορίτσια και αναζητούνται άλλα δυο άτομα για την επίθεση στην άτυχη γυναίκα που πάσχει από νοητική υστέρηση.
 Η αστυνομία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για την ταυτότητά τους, αλλά μάλλον πρόκειται για νεαρές κοπέλες, αν λάβει κανείς υπόψη το βίντεο στο facebook. Την φωτογραφία έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου