Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ απο τον "δικο" μας ΦΩΤΗ ΜΑΝΙΟ...ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ!!!

Δραπέτευση από την καθημερινότητα με μια εκδρομή Χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας μέσα από μια βόλτα, μια εκδρομή στη φύση,
 το μυαλό και το σώμα θα αφεθούν ελεύθερα στη θετική αύρα.
 Τα λουλούδια, ο ουρανός και η όμορφη θέα είναι ικανά να μας αναζωογονήσουν και να έχουν καταλυτική σημασία για τη διάθεσή μας μέσα στην υπόλοιπη εβδομάδα.
 Νιώστε εσωτερικά τη ψυχή και το σώμα σας Απλά κλείστε τα μάτια σας και προσπαθήστε να νιώσετε το σώμα σας εσωτερικά.
 Η αίσθηση του σώματος θα απελευθερώσει την αρνητική ενέργεια που έχει αποθηκευτεί με τον καιρό και θα δώσει λάμψη στο σώμα και στη ψυχή σας.
 Περιορίζοντας τις λάθος ενέργειές μας Για να γεμίσουμε με θετική ενέργεια πρέπει να ορίσουμε τις πεποιθήσεις μας και αργότερα να φιλτράρουμε τις αρνητικές σκέψεις μας.
 Αν δεν σπαταλάμε ενέργεια και συναισθήματα σε ανάξια πράγματα, τότε όλες οι αρνητικές επιλογές μας θα μετατραπούν σε θετικές.

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ, ΦΩΤΗ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΛΟΥΚΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑ ΑΛΗΤΩΝ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΦΩΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη σας ημερα κι απο εμενα! Μπηκε ο χειμωνας κι ας μην κρυβομαστε το φθινοπωρο εφυγε σε λιγο μπαινει ο Νοεμβρης. Ευχαριστουμε ολους τους φιλους που συμμετεχουν ενεργα και μη για το Αμανπιαρε. Κανουμε προσπαθειες να γινει το Αμανπιαρε ενα κοσμημα για εσας και για το διαδικτυο. Καλο μεσημερι ειμαστε ανοιχτη γραμμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλες τις φίλες και τους φίλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΦΩΤΗ!!! ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή