Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Προς ανασχηματισμό μετά την δόση των 31,5 δις

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ανασχηματισμού στην κυβέρνηση μόλις ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και εκταμιευθεί η δόση των... 31,5 δις ευρώ.
Το ενδεχόμενο αυτό άφησε ανοιχτό και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς κατά την συνέντευξη τύπου που έδωσε στις Βρυξέλλες.
 «Όταν έρθει η στιγμή, όταν πρέπει, όταν αποφασιστεί, θα κάνουμε τις κινήσεις που κάνει η κάθε κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί πάντοτε να είναι καλύτερη από ότι είναι σήμερα. Ασφαλώς υπάρχουν προβλήματα, ασφαλώς υπάρχουν κενά, όλα αυτά θα πρέπει να τα δούμε, όταν μπορέσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 Αλλά θέλω να σας πω ότι σε κάθε κυβέρνηση υπάρχουν προβλήματα, σε κάθε κυβέρνηση υπάρχουν κενά και δεν περιμένουμε με έναν ανασχηματισμό να λυθούν όλα τα προβλήματα και τα κενά, τα οποία υπάρχουν»,είπε ο Α. Σαμαράς. Όσον αφορά τα σενάρια έχουν ήδη ξεκινήσει. Μεγάλη είναι η πιθανότητα να μπουν στην κυβέρνηση στελέχη από τα άλλα δυο κόμματα που την στηρίζουν.
 Έντονα ακούγεται ότι ανάμεσα σε αυτά θα είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος ο οποίος θα είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
 Όσον αφορά τους υπουργούς η τύχη τους εξαρτάται από τους τρεις αρχηγούς ενώ οι υπουργοί που βρίσκονται σε τομείς κλειδιά όσον αφορά τις σχέσεις με την τρόικα θα βαθμολογηθούν από την πορεία των διαπραγματεύσεων που έκαναν με τους δανειστές.χηματισμό μετά την δόση των 31,5 δις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου