Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ανακοπή καρδιάς έπαθε ο Εβάντερ Σνο

evanter-snoΣυγκεκριμένα, ο μέσος της Ναϊμέγκεν, Εβάντερ Σνο, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα με τη Φέγενορντ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το pamesports.gr.
 Ο Εβάντερ Σνο ήταν όμως σε θέση να περπατήσει μετά την επαναφορά της λειτουργίας της καρδιάς, που επιτεύχθηκε με τη χρήση απινιδωτή. Ο 25χρονος Ολλανδός αντικαταστάθηκε στο 34’ στο ματς στο οποίο, η Ναϊμέγκεν γνώρισε βαριά ήττα με 5-1.
 «Ο Εβάντερ υπέστη καρδιακή ανακοπή, την οποία ακολούθησε ένα σοκ από τον απινιδωτή», δήλωσε ο γιατρός της Φέγενορντ, Κάσπερ φαν Εϊκ και συμπλήρωσε: «Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειδή ο απινιδωτής προκαλεί αρρυθμία (ανώμαλος καρδιακός ρυθμός) κι έτσι έπρεπε να μείνει εκεί τη νύχτα». Το σκορ πάντως ως το σημείο της αλλαγής του ήταν 1-0 και πήρε διαστάσεις μετά το περιστατικό, καθώς οι συμπαίκτες του ήταν σοκαρισμένοι.
 Ο Σνο έχει ιστορικό με την καρδιά του. Είχε χρειαστεί τη βοήθεια του απινιδωτή και το Σεπτέμβριο του 2010, όταν είχε υποστεί ανάλογο επεισόδιο αγωνιζόμενος με τους αναπληρωματικούς του Άγιαξ. Ο 25χρονος Ολλανδός ξεκίνησε την καριέρα του στη Φέγενορντ και ακολούθως έπαιξε στις Μπρέντα, Σέλτικ, Άγιαξ, Μπρίστολ Σίτι και Βάαλβαϊκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου