Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

CHAMPIONS LEAGUE 2012-13 - Δεν τα κατάφερε να προκριθεί ο ΠΑΟ, 0-0 με τη Μάλαγα

Δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, ωστόσο αποκλείστηκαν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς δεν κατάφεραν να ανατρέχουν την ήττα τους με 2-0 στο «Ροσαλέδα». Εντούτοις η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του «τριφυλλιού» δεν τερματίστηκε απόψε, αφού η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει «σφραγίσει» την συμμετοχή της στους ομίλους του Εuropa League.
Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς είχε ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο πρώτο μέρος η Μάλαγα ήταν πιο κινητική από το «τριφύλλι» και ήλεγχε απόλυτα το ματς, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Καρνέζη, με εξαίρεση το σουτ του Φαμπρίς στο 14΄, που δεν βρήκε στόχο.
Μάλιστα η ομάδα του Πελεγκρίνι απείλησε πρώτη και στο δεύτερο μέρος και δη στο 51’ όταν το σουτ του Τουλαλάν έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καρνέζη. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός σε ολόκληρο το β μέρος έχει να επιδείξει μόλις ένα καλό σουτ-φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο 58΄, που έφυγε λίγο άουτ.
Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Φερέιρα στο σημερινό ματς ήταν ανύπαρκτη επιθετικά και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες της είχαν απομείνει για την πρόκριση, η οποία χάθηκε φυσικά στο πρώτο ματς.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι το «τριφύλλι» έχασε το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι περίπου 35.000 οπαδοί του χειροκρότησαν στο τέλος τους παίκτες της ομάδας τους, αναγνωρίζοντας έτσι την προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου