Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Καθηγητής βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τάξη

Νέα στοιχεία για μία παλιά υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο του 2010 στη Θεσσαλονίκη, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές. Τότε ένας 42χρονος καθηγητής Γυμνασίου είχε συλληφθεί, γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του βίντεο παιδικής πορνογραφίας με πρωτότυπες βιντεοσκοπήσεις εφήβων μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας, τα οποία είχαν κατασχεθεί.
Έπειτα από συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, διαπιστώθηκε σε εργαστηριακή εξέταση που διενεργήθηκε η ύπαρξη πληθώρας αρχείων εικόνων και βίντεο παιδικής πορνογραφίας, καθώς και πρωτότυπων βιντεοσκοπήσεων εφήβων, πιθανώς μαθητριών, μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας.
Οι βιντεοσκοπήσεις αυτές, οι οποίες ανέρχονται στις 80, είχαν γίνει μέσω υπολογιστή και η ομιλούμενη γλώσσα είναι η ελληνική. Επιπλέον, κάμερα φέρεται να είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος των εφήβων, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους ίδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου