Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ξέσπασμα Βενιζέλου στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ .

Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει ούτε όνομα, ούτε σύμβολα. Αυτό ξεκαθάρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε μια ομιλία χωρίς εκπλήξεις αλλά με 2 ξεσπάσματα. Με φράσεις όπως "δεν έχω να αποδέιξω τίποτα σε κανέναν", αλλά και φωτογραφίζοντας τον Θεόδωρο Πάγκαλο για όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απευθύνθηκε στα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Εθνική Συνδιάσκεψη.
 «Ξεκινάει η ανασύσταση του Κινήματος και η ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης, με πλήρη γνώση των αρνητικών όψεων μιας ιστορικής διαδρομής». Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι «εδώ δεν εκπροσωπείται ό,τι περίσσεψε, αλλά αυτό που σήμερα υπάρχει» και δήλωσε ότι «είμαστε υπερήφανοι για το όνομα και τα σύμβολα της παράταξης. Υπάρχει εδώ η ιστορία της παράταξης». Λίγο πριν από την έναρξη, μεταδόθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του επικεφαλής των Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα.
 "Δεν έχω ν'αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Εγώ αναφέρομαι στην βάση της παράταξης και στον ελληνικό λαό και δεν με δελεάζει η κυβερνητική ή η κομματική εξουσία", είπε σε έντονο ύφος ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Φωτογραφίζοντας τον Θεόδωρο Πάγκαλο, είπε:
 "Πρέπει να έχουμε αίσθηση των πολιτικών μεγεθών και αυτούς που έβλαψαν την παράταξη είτε όταν ήταν στην κυβέρνηση, είτε όχι, δεν θα τους αφήσω να το κάνουν και τώρα. Φτάνει πιά!" Έκανε επίσης άνοιγμα προς την ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ότι δεν είναι ζητούμενο να γίνει κάποιος ΠΑΣΟΚ, στην θέση του εκλογικά αποδυναμωμένου ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου