Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ. Κλειστά για πάντα;

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει Πανμαγνησιακή σύσκεψη τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 19:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου (Ο.Λ.Β.).
 Κυρίαρχο θέμα θα είναι η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της βαθειάς κρίσης. Θα συζητηθούν επίσης τα μέτρα για την ανεξέλεγκτη μάστιγα του παραεμπορίου - λαθρεμπορίου.

1 σχόλιο:

  1. Υλικά
    500 γραμμ. τορτελίνια με γέμιση τυριού
    Αλάτι
    300 γραμμ. μπουκετάκια μπρόκολο κατεψυγμένο
    4-5 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια
    Αλάτι
    Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    Παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
    Για τη σάλτσα
    1 μεγάλο φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
    50 ml βότκα
    Μισό φλιτζάνι περίπου από το νερό όπου έβρασαν τα τορτελίνια
    2-3 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
    Εκτέλεση
    Βράζετε τα καρότα, τα βγάζετε από το νερό, και ρίχνετε στο ίδιο νερό το μπρόκολο και το βράζετε τόσο που να βαστάει λίγο. Κόβετε τα καρότα σε μπαστουνάκια ή ροδέλες. Τα κρατάτε ζεστά. Συγχρόνως βράζετε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό τόσο που να βαστάνε. Τα σουρώνετε και κρατάτε λίγο από το νερό τους για τη σάλτσα. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με τη βότκα πάνω σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνετε
    το μισό τριμμένο τυρί και ανακατεύετε συνέχεια. Προσθέτετε λίγο νερό από τα τορτελίνια για να δώσετε στην κρέμα απαλή υφή 3 Ανακατεύετε τα λαχανικά και τα τορτελίνια σε μεγάλο ζεσταμένο μπολ και τα περιχύνετε με τη σάλτσα. Πασπαλίζετε με παρμεζάνα, πιπέρι και σερβίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή