Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο Στιβ Βόζνιακ προτιμάει τα Android ή το iPhone;

Διαβάστε τι δήλωσε σε συνέντευξή του

Ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Βόζνιακ μπορεί, όπως δηλώνει ο ίδιος, να περίμενε στην ουρά για να αγοράσει το καινούριο iPhone, ωστόσο θεωρεί ότι τα Android κινητά τηλέφωνα υπερτερούν σε σχέση με το iPhone.

Σε μία συνέντευξή του, ο πρώην προγραμματιστής της Apple, συγκρίνει το iPhone με τα Android κινητά και επισημαίνει τους λόγους της προτίμησής του στα δεύτερα έναντι του πρώτου.

«Το βασικό κινητό μου είναι το iPhone. Λατρεύω το σχεδιασμό και την ομορφιά του, αλλά πραγματικά εύχομαι να έκανε όλα όσα κάνει το Android κινητό μου», δηλώνει ο Βόζνιακ.

Ωστόσο, επισημαίνει πως δεν θα άλλαζε με τίποτα το αγαπημένο του iPhone, αλλά η βασική του διαφωνία με τη συσκευή της Apple είναι το Siri.

«Ρωτάω το Siri, ποιες είναι οι πέντε μεγαλύτερες λίμνες της Καλιφόρνια. Και μου απαντάει σχετικά με διευθύνσεις στη Καλιφόρνια. Πολύ σπάνια παίρνω μια χρήσιμη απάντηση», συνεχίζει.

Επιπλέον, ο Βόζνιακ τονίζει ότι προτιμάει το σύστημα πλοήγησης του Android και μισεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone.

Παρά τις διαφωνίες του σε ορισμένα ζητήματα σχετικά με το iPhone, ο Στιβ Βόζνιακ το συνιστά ανεπιφύλακτα σε όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με τη πολυπλοκότητα των Android συσκευών.

«Το iPhone 4S το συνιστώ σε όλους εκείνους που ήδη χρησιμοποιούν Mac υπολογιστές και λατρεύουν τη νοοτροπία της Apple. Το iPhone είναι πολύ εύκολο στη χρήση και σε συνδυασμό με έναν ομοειδή υπολογιστή το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό. Για όσους φοβούνται τη πολυπλοκότητα των υπόλοιπων κινητών, το iPhone είναι αδιαμφισβήτητα η πρώτη επιλογή», δηλώνει καταληκτικά.

www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου