Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κινεζικά αυτοκίνητα με… 4.900 ευρώ

Η κρίση φέρνει ευκαιρίες στην αγορά του αυτοκινήτου και αυτό το συναντούμε καθημερινά. Αυτό αφορά στις γνωστές μάρκες αλλά και σε άλλες που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν και προέρχονται από την Κίνα. Στην Ελλάδα μάλιστα κυκλοφορούν κινεζικά αυτοκίνητα εδώ και τουλάχιστον μία πενταετία. Το πιο δημοφιλές από όλα είναι το Noble, που θυμίζει έντονα το Smart, με τη διαφορά ότι διαθέτει χώρους για 4 επιβάτες. Από εκεί και πέρα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και άλλα, όπως τα Landwind, CEO, Benni, Lifan κ.λπ.. Όλα τα παραπάνω μοντέλα δεν κατάφεραν να «περπατήσουν» στην ελληνική αγορά, διότι, πολύ απλά, η τιμή τους δεν συμβάδιζε με την ποιότητα που προσέφεραν.

Πλέον οι τιμές στα κινεζικά αυτοκίνητα έχουν πέσει πάρα πολύ και είναι σίγουρο πως θα προβληματίσουν πολλούς υποψήφιους οδηγούς που θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούργιο όχημα. Αυτή τη στιγμή δύο κινεζικά αυτοκίνητα πωλούνται σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 5.000 ευρώ και αυτά είναι τα μοντέλα Benni και Lifan. Το Benni ανήκει στην κατηγορία των hatchback αυτοκινήτων και το Lifan στην κατηγορία των sedan και είναι εφοδιασμένα με κινητήρα 1.300 κ.εκ. με 86 ίππους απόδοση. Σε κάθε περίπτωση, στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται και πλούσιος εξοπλισμός, όπως ABS, Α/C, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικές κλειδαριές, αερόσακοι, ενώ η εγγύηση των 2 ετών κάνει αρκετά δελεαστική την πρόταση.

Τα δύο μοντέλα, που είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό, βρίσκονται στις αντιπροσωπείες του ομίλου Τιρεκίδη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210 6560320.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου