Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τα σκάγια καρφώθηκαν στα οπίσθια του κλέφτη

Μάλλον θα το ξανασκεφτεί να κάνει διάρρηξη.

Ούτε που μπορούσαν να φανταστούν τι θα πάθαιναν στη Ρογδιά της του Ηρακλείου Κρήτης οι τρεις κλέφτες ηλικίας 31, 34 ετών και 28 ετών αντίστοιχα οι οποίοι πήγαν να ληστέψουν ένα φούρνο και «παρά τρίχα» γλίτωσαν από τα χέρια εξαγριωμένων Κρητικών.

Αρχικά μπήκαν να κλέψουν έναν φούρνο αλλά στη συνέχεια τους «γυάλισε» κι ένα μίνι μάρκετ. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο καθώς δεν ήξεραν όμως ότι ο 50χρονος ιδιοκτήτης έχει συναγερμό που τον ειδοποιεί στο σπίτι και για κακή τους τύχη... έμενε κοντά!

Ο συναγερμός χτύπησε, ο ιδιοκτήτης πετάχτηκε από το κρεββάτι του, πήρε την καραμπίνα του -την οποία κατέχει νόμιμα- και μερικούς συγγενείς και... έτρεξαν όλοι μαζί στο μαγαζί. Φτάνοντας εκεί βρήκαν τους «ποντικούς» να αλωνίζουν...

Όπως διαβάζουμε στο «CretaLive», ο ιδιοκτήτης πυροβόλησε προς τη τζαμαρία με την κυνηγετική καραμπίνα με σκοπό, όπως ειπώθηκε, να τρομοκρατήσει τους κλέφτες κι όχι να τους τραυματίσει. Στη συνέχεια, έπιασαν τους κλέφτες και άρχισαν να τους ξυλοφορτώνουν! Από τα χέρια τους γλύτωσαν μόνο όταν έφθασε η αστυνομία.

Ξυλοδαρμένοι και ο ένας μάλιστα τραυματισμένος απ' τα σκάγια του όπλου στα οπίσθια, πήγαν στο τμήμα. Αφού ολοκληρώθηκε η προανάκριση και ελήφθησαν οι καταθέσεις, οι ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ και του αρτοποιείου ανέφεραν σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη των συλληφθέντων.

Να σημειωθεί ότι ο λαβωμένος κλέφτης δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αφού τα τραύματα που προκλήθηκαν στο σώμα του από τα κυνηγετικά σκάγια ήταν επιφανειακά.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου