Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αντιδρούν οι καλλιτέχνες για τη συναυλία υπέρ Χριστόφια

Ακυρώνουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους.

«Διχάζει» την Κύπρο η συναυλία που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου, ως μια προσπάθεια στήριξης του κύπριου προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, τον οποίο βαραίνουν ευθύνες για το θάνατο 13 ανθρώπων στο Μαρί.

Η συναυλία «Πάνω απ΄ όλα η Κύπρος», στην οποία ο κύπριος πρόεδρος θα πραγματοποιούσε και ομιλία, έχει προκαλέσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν, οι οποίοι ακυρώνουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους.

«Στηρίζω τον εκάστοτε Κύπριο Πρόεδρο όσον αφορά τα εθνικά θέματα. Δεν γνώριζα τους ακριβείς λόγους της εκδήλωσης και γι΄ αυτό αποφάσισα να μην λάβω μέρος. Δεν επιθυμώ να λάβω θέση σε πολιτικές διενέξεις που αφορούν την πολιτική ζωή στην Κύπρο. Εννοείται πως σέβομαι απόλυτα το κυπριακό λαό και ουδέποτε είχα πρόθεση να τον προσλάβω» αναφέρει η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

«Θέλω να ενημερώσω όλους τους φίλους πως η αρχική μου απόφαση να μην συμμετάσχω στη συναυλία είναι η μόνη αλήθεια. Ευχαριστώ για την κατανόηση» αναφέρει η Μελίνα Ασλανίδου.

«Ενώ μου προτάθηκε να λάβω μέρος στη συναυλία που θα γίνει στην Κύπρο στις 24/10 η απάντηση είναι αρνητική. Επομένως, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα συμμετάσχω στην εν λόγω συναυλία» γράφει η Μελίνα Κανά.

Ακύρωσαν επίσης τη συμμετοχή τους έως τώρα και η Γλυκερία, οι αδελφοί Κατσιμίχα και πολλοί άλλοι, ενώ άλλοι καλλιτέχνες επικρίνουν τους συναδέλφους τους που ακύρωσαν τη συμμετοχή τους.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου