Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Εμφάνιση Τσάβες στο πλευρό του Φιντέλ Κάστρο

O Τσάβες συζητάει με τον Φιντέλ Κάστρο για τους τίτλους της προχθεσινής Γκράνμα, της επίσημης εφημερίδας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας Τέλος στις φήμες για την πορεία της υγείας του 56χρονου προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ο οποίος έχει μεταβεί στην Κούβα για χειρουργική επέμβαση, έβαλαν χθες δύο βίντεο, ένα με ήχο και ένα χωρίς, στα οποία εμφανίζεται ο Τσάβες να συζητάει με τον Κουβανό ηγέτη Φιντέλ Κάστρο.
Τέλος στις φήμες για την πορεία της υγείας του 56χρονου προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ο οποίος έχει μεταβεί στην Κούβα για χειρουργική επέμβαση, έβαλαν χθες δύο βίντεο, ένα με ήχο και ένα χωρίς, στα οποία εμφανίζεται ο Τσάβες να συζητάει με τον Κουβανό ηγέτη Φιντέλ Κάστρο.
Τα βίντεο μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας και στο ένα, το οποίο έχει ήχο, ο Τσάβες συζητάει ευδιάθετος τους τίτλους των ειδήσεων της προχθεσινής "Γκράνμα", της επίσημης εφημερίδας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας. Σε κάποιο σημείο του βίντεο ακούγεται ο Τσάβες να αστειεύεται, λέγοντας: "Κοιτάξτε πώς διαβάζει ο Φιντέλ, χωρίς γυαλιά. Κι εγώ το ίδιο, αν και με λίγο περισσότερο κόπο".

Βίντεο
Σε άλλο σημείο του βίντεο οι δύο άνδρες συζητούν σοβαρά για θέματα που σχετίζονται με την πολιτική στη Λατινική Αμερική.
Ο Τσάβες είχε να πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση από τις 5 Ιουνίου, οπότε και έφυγε από το Καρακάς για την Κούβα ούτως ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση για κάποια πάθηση που επισήμως περιγράφηκε σαν απόστημα στη λεκάνη.
Η επέμβαση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου και χθες ήταν η πρώτη του δημόσια εμφάνιση από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο.
Ολο αυτό το διάστημα, οι φήμες για την υγεία του είχαν οργιάσει και η παρατεταμένη παραμονή του στην Κούβα έχει τροφοδοτήσει νέες φήμες πως μπορεί να πάσχει από καρκίνο.

www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου