Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Εντοπίστηκαν τσαντάκηδες που δρούσαν στα βόρεια προάστια

Τσαντάκηδες που δρούσαν στις περιοχές της Κηφισιάς, της Πεύκης και του Αμαρουσίου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν δύο 45χρονοι, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα με καλυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας. Ωστόσο, στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν για έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ύστερα από καταδίωξη, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Από την έρευνα- προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Κηφισιάς, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, εντόπιζαν εν κινήσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και, αφού έσπαζαν το τζάμι από την πλευρά του οδηγού, αφαιρούσαν από το κάθισμα την τσάντα ή τον χαρτοφύλακα των οδηγών.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δράστες έχουν διαπράξει συνολικά έξι αρπαγές τσαντών στην Κηφισιά.
Στο Μαρούσι, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής συνέλαβαν έναν 29χρονο και έναν 26χρονο, αλβανικής υπηκοότητας, για αρπαγές τσαντών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, εδώ και έναν μήνα τουλάχιστον, εντόπιζαν πεζές γυναίκες στην περιοχή του Αμαρουσίου και της Πεύκης, αφαιρούσαν τις τσάντες τους και στη συνέχεια διέφευγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός.

Όπως προέκυψε, το δίδυμο των κακοποιών είχε διαπράξει συνολικά οκτώ αρπαγές τσαντών στο Μαρούσι και στην Πεύκη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου