Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Δωρεάν σεξ με την ιδιότητα του αστυνομικού

Ακριβά πλήρωσε τη δωρεάν ερωτική συντροφιά ένας πρώην αστυνομικός, αφού καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό από το εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 18 μηνών για παράβαση καθήκοντος και εκβίαση, σύμφωνα με τη «Μακεδονία».
Ο 50χρονος πρώην αστυνομικός, που υπηρετούσε στο αστυνομικό Τμήμα Άνω πόλης φέρεται ότι «ψάρευε» τις ερωτικές του συντρόφους μέσα από τις ροζ αγγελίες των εφημερίδων.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, στα τέλη του Μάιου του 2004 ο αστυνομικός έκλεισε ραντεβού στο σπίτι του με μια νεαρή κοπέλα, που προσέφερε τις υπηρεσίες της έναντι αμοιβής. Η κοπέλα πραγματικά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του αστυνομικού χωρίς να γνωρίζει την ιδιότητά του και συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του. Όταν ολοκληρώθηκε η ερωτική συνεύρεση, η κοπέλα απαίτησε να πληρωθεί τα 100 ευρώ που είχαν προσυμφωνήσει για τις υπηρεσίες της.
Πράγματι, ο πρώην αστυνομικός, αφού άνοιξε το πορτοφόλι του, έδωσε τα χρήματα στην κοπέλα, αλλά δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο λεπτά όταν της έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα και της δήλωσε πως είναι αστυνομικός και πρέπει να τη συλλάβει για πορνεία και έκδοση χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Μάλιστα, ο αστυνομικός προθυμοποιήθηκε να κάνει τα στραβά μάτια και να αφήσει ελεύθερη τη νεαρή, αν αυτή δεχόταν να του επιστρέψει πίσω τα χρήματα. Η κοπέλα επέστρεψε την αμοιβή της, αλλά κατευθύνθηκε στις εσωτερικές υποθέσεις και κατήγγειλε τον αστυνομικό.
Στην απολογία του, ο πρώην αστυνομικός έκανε λόγο για σκευωρία. Μάλιστα, όπως είπε στο δικαστήριο, έδινε σε πολλούς φίλους του το κλειδί του διαμερίσματός του και κάποιος άλλος βρέθηκε με τη νεαρή κοπέλα. Σε πρώτο βαθμό ο αστυνομικός είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο χρόνων και έξι μηνών, ενώ είχε τιμωρηθεί πειθαρχικά μετά την ολοκλήρωση της ένορκης διοικητικής εξέτασης που είχε διενεργηθεί από την καταγγελία της κοπέλας με την ποινή της δίμηνης αργίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εφετείο ανέστειλε την ποινή του πρώην αστυνομικού για τρία χρόνια και έτσι μετά τη δίκη αφέθηκε ελεύθερος.

www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου