Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη σε βιβλία μαγειρικής και κρασιών, που ξεκίνησε το 1995, από τον Εντουάρ Κουαντρό, με στόχο να απεικονίσει όλη την ποικιλία των εκδόσεων που αφορούν τη μαγειρική και το κρασί και δίνονται βραβεία σε 41 κατηγορίες για τη μαγειρική και 18 για το κρασί.
Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν 154 χώρες με πάνω από 6.000 τίτλους βιβλίων.
Το λεύκωμα «Τσικουδιά Κρήτης Πνεύμα» (The Spirit of Crete), περιέχει φωτογραφικό υλικό από τον Ανδρέα Σμαραγδή, τα κείμενα του καθηγητή Ιατρικής, Ηλία Καστανά και του λέκτορα εργαστηριακής ενδοκρινολογίας, Γιώργου Νότα, ενώ τις λεζάντες των φωτογραφιών σχολιάζει ο τραγουδοποιός Λουδοβίκος των Ανωγείων.
www.ethnos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου