Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

“Πέθανε η εποχή που άλλα λέγαμε και άλλα κάναμε”

«Η εποχή που άλλα λέγαμε πριν, άλλα βρίσκαμε μετά και άλλα κάναμε αργότερα πέθανε» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την εισήγησή του σε σύσκεψη εργασίας της Γραμματείας Προγράμματος της ΝΔ.
Ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε ακόμη πως πέθαναν οι αμετροέπειες, οι λαϊκισμοί και η παραζάλη του «θα» καθώς επίσης και η εποχή του «ξύλινου, στρογγυλεμένου και συμβατικού λόγου».
Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε συμμετοχή στη σύνταξη του νέου προγράμματος της ΝΔ όσο το δυνατόν περισσότερων στελεχών της κοινωνίας, κι όχι μόνο από το στενό κομματικό πυρήνα. Μετά δηλαδή τον δεύτερο κύκλο με τους Τομεάρχες, δεσμεύτηκε να υπάρξει ανοιχτή διαβούλευση, μέσα από το portal, με δημοψήφισμα, με συμμετοχική διαδικασία.
Της κατάρτισης του «γαλάζιου» προγράμματος θα προηγηθεί η Διοργάνωση Θεματικών Συνδιασκέψεων, η ανοιχτή αυτή διαδραστική διαβούλευση μετά το Πάσχα, η ψήφιση του και τελικά ένα προγραμματικό Συνέδριο, το οποίο θα βάλει τη σφραγίδα του σε αυτή την πρωτοβουλία που όπως επεσήμανε δεν έχει ανάγκη μόνο η ΝΔ αλλά ολόκληρος ο τόπος.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου