Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ζάκυνθος: Αγωνία για τον τουρισμό

Αντιδράσεις για το νέο πρόγραμμα των δρομολογίων που πραγματοποιηθεί η Ολυμπιακή Αεροπορία από Αθήνα για Ζάκυνθο και αντίστροφα, και το οποίο αναμένεται να μην διαφοροποιηθεί τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, σημειώνονται από πλευράς εκπροσώπων τοπικών φορέων.
Οι αντιδράσεις εστιάζονται κυρίως στο δρομολόγιο από Αθήνα για Ζάκυνθο, το οποίο εκτελείται καθημερινά στις 5:40 τα ξημερώματα. Το θέμα έθιξε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Διονύσης Μυλωνάς, ενώ οι Σύλλογοι Ξενοδόχων με επιστολή τους προς την διοίκηση της εταιρείας ζητούν αλλαγές και τροποποιήσεις.
Η αγωνία των ανθρώπων του τουρισμού είναι ότι τα υφιστάμενα δρομολόγια δεν ευνοούν τους εκδρομείς του Πάσχα, ούτε τους επισκέπτες του εσωτερικού τουρισμού.
Από την πλευρά της όμως η διοίκηση της Ολυμπιακής επικαλούμενη τα οικονομικά αποτελέσματα των πτήσεων από και προς τη Ζάκυνθο, αναφέρει σε επιστολή της προς τους Συλλόγους των Ξενοδόχων πως η Ζάκυνθος, δεν αποτελεί προτεραιότητα στον προγραμματισμό των δρομολογίων, και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το γεγονός και μόνο ότι συνεχίζεται η εκτέλεση ενός δρομολογίου που δεν αποφέρει κέρδος στην εταιρεία.

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου