Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Αυτοκτονία στις γραμμές του ηλεκτρικού

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή του ένας μεσήλικας άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού. 
Ο άνδρας έπεσε στις γραμμές την ώρα που περνούσε ο συρμός ανάμεσα στο σταθμό του ΚΑΤ και τον σταθμό του Αμαρουσίου.
Ο συρμός παρέσυρε τον άνδρα, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η κίνηση των συρμών έχει διακοπεί στο σημείο.

PROTO THEMA

3 σχόλια:

  1. O ΘΕΩΣ ΝΑ ΤΩΝ ΣΥΧΩΡΕΣΗ
    ΠΙΩΣ ΞΕΡΗ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ
    ΣΤΟ ΚΑΦΑΛΗ ΤΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως γνωριζουμε ολοι αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. Δεν παυει ομως να ειναι Θεικα πλασμενη σε ετουτη εδω την ζωη με προορισμο να μην θελει και να φοβαται τον θανατο, κι αναρωτιομαστε ολοι μας με τι θαρρος μπορει να το κανει αυτο ο καθε αυτοχειρας και ας μας κανει μεγαλη εντυπωση το γεγονος οτι η θεληση του ανθρωπου για την ζωη ειναι μεγαλη και τεραστια. Προσωπικα πιστευω οτι οι αυτοχειρες εχουν σοβαρο ψυχολογικο προβλημα! η ψυχη του ανθρωπου καταστρεφετε απο γενικα ασχημες καταστασεις που την στιγματιζουν γεγονοτα και ασχημες εμπειριες πολυ ασχημες......δεν σημαινει ομως οτι ανα πασα στιγμη αναιρουμε την ανωτερα δυναμη την πλαση την φυση και παραιτουμεθα απο την ζωη. Υπαρχουν πολλων ειδων αυτοκτονιες κι εχουμε ακουσει πολλες κατα καιρους, θεμα ειναι πως το δεχεται καθε ανθρωπινος χαρακτηρας το αρνητικο και φτανει σε αυτα τα επιπεδα. Εν ολιγοις θεωρω μεγαλη αδυναμια την αυτοκτονια και μεγα σφαλμα, ειναι σαν να εκβιαζεις εκεινον που σε επλασε. Τελος θα αναφερω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις πριν φτασεις σε εκεινο το μονοπατι ισως η ψυχη και το πνευμα σου ειναι κατω απο την λειτουργεια βαρβιτουρικων, ναρκωτικων, συνδιαστικων ουσιων νεκρωσης εγκεφαλικων κυταρρων, πλασματικης ψευαισθησης, η μεγαλης μεθης, και σε συνδιασμο μαυρου βιωτικου επιπεδου ερχετε αυτο το αποτελεσμα. Ο ανθρωπος πλαστηκε με ολους τους προγραμματισμους εμεις τους χαλαμε. Προσοχη λοιπον στο συνηδειτο για να μας προσεχει το υποσυνηδειτο. Σας ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .....πριν ολοκληρωσω θα αναφερω κατι που ακουσα εχθες στα ΜΜΕ κι απορω πως το δικο μας μπλογκ δεν το δημοσιευσε! Καπου στην Αμερικη μια απογοητευμενη υπαρξη πηδηξε να αυτοκτονηση απο το 23ο πατωμα ενος ξενοδοχειου και προσγειωθηκε επανω στην οροφη ενος ταξι κατα τετοιον τροπο που γλυτωσε τον θανατο με σοβαρα καταγματα στο σωμα της. Για εμενα αυτο λεει πολλα και το μεταφραζω μεσα μου οπως εγω νομιζω........η συνεχεια σε οποιον θελει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή