Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ...ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!

Σε μια απο τις πιο δυσκολες στιγμες για την ξεχαρβαλομενη Ελλαδιτσα ερχονται και οι καθε λογης μεταναστες απο τους Αλβανους ,που εδω κι 20χρονια ξεκινησαν την της χωρας μας με το ετσι θελω !!! μεχρι τους σημερινους που ηρθαν παλι με το ετσι θελω ....γεματοι αιτηματα και απαιτησεις !!! Οι οποιοι θετουν και ...ΟΡΟΥΣ !!!! Απο που κι ως που ρε γαμωτο !!! Ποιος θα δεχτει τον οποιονδηποτε μεσα στο σπιτι του να ζηταει οτι του καυλωσει??? Και εν τοιαυτη περιπτωση εχουμε χιλια δυο προβληματα ,σα χωρα,πλακωσαν κι οι Μουσουλμανοι !!! Παντως να θυμωσαστε....Ο λυκος στην αναμπουμπουλα ..χαιρεται!!!!
Το ειναι ο αφανισμος του Ελληνισμου και δυστυχως εχει αρχισει να !!!! με τις υγειες ΜΑΣ !!! Παντως την Ελλαδα Θα την.... φαει η πολυ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... μια λεξη ,μια εννοια,τοσο ιερη που καταντησε για να περασουν οι καθε λογης Αρχιπουσταρδοι ,τις γραμμες τους !!! Ειμαι 45 και τρομαζω με τις συνεχεις και τοσο ΓΡΗΓΟΡΕΣ ..εξελιξεις των πραγματων που φυσικα ΔΕΝ ειναι προς το...καλυτερο !!! Νοσταλγω παντως την Κυριακη των παιδικων μου χρονων που καθομασταν την Κυριακη ολοι μαζι στο τραπεζι και ερχοταν το ζεστο ταψι απο το φουρνο της ....γειτονιας !!!! Μιας γειτονιας που πια, απλα ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!


www.zougla.gr

3 σχόλια:

  1. Αδελφε το καταντημα ηλθε, γιατι μας αφησε ο Κυριος στο ελεος του Κοσμου, γιατι τον αρνηθηκαμε, γιατι απο την Εκλησσια Του που αποστατησε με τον Παπα, τον αιρετικο,μεχρι απο μας που βλεπαμε τον λειτουργο{παπα} Του και αλλαζαμε δρομο και καναμε και χειρονομειες εαν ισως θυμασαι,μεχρι τους Αθεους θλιβερους πολιτικους που εξελεξαμε, και την κοροιδια που γινοτανε οταν τους ορκιζε ο Αρχιεπισκοπος στο ονομα του Τριαδικου Θεου, ποιους!! τους Εβραιους διωκτες Του, Ο Κυριος δεν μυκτιρυζετε{κοροιδευετε}αδελφε,ας μετανοεισουμε ολοι μας και να επιστρεψουμε κοντα Του.
    Υγ, Για να μην αναφερρω και τους ακατανομαστους γαμους που ετοιμαζουν των Ομοφιλοφιλων!!!αυτο μας ελειπε, κτλ κτλ
    Διστυχως Αδελφε, Διστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν δεν κάνουμε οι Ελληνες κάτι χαθήκαμεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΑΝ ΛΟΝΤΑΡΙΑ,....... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑς ΕΛΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή