Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

"Καιρός"

Πρόγνωση Σάββάτου  29 Ιανουαρίου 2010
Γενικά Χαρακτηριστικά – Προειδοποιήσεις: Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο 8 και πιθανόν 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.
-Αττική: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή χιονόνερο που σταδιακά θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά 8. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 εώς 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
-Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 εώς 5 βαθμούς Κελσίου.
-Δυτικά: Νεφώσεις με βροχές ή χιονονέρο. Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 εώς 12 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου