Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Κυβερνητική απάντηση στον Στέλιο Μάινα

Η κυβέρνηση εργάζεται για την καλυτέρευση των συνθηκών στο Κέντρο της Αθήνας, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς για την επιστολή του ηθοποιού Στέλιου Μάινα, μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Πλατεία Βικτωρίας.
Ο κ. Πεταλωτής είπε πως η κυβέρνηση πραγματοποίησε διυπουργική σύσκεψη ως συνέχεια άλλων συσκέψεων για το θέμα την προηγούμενα εβδομάδα, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν.
"Το να μιλάμε αποσπασματικά για κάποια περιστατικά δεν δίνει το νόημα που σχετίζεται με την ουσία του θέματος που είναι το τι κάνει η κυβέρνηση ώστε το Κέντρο της Αθήνας να δοθεί ξανά προς χρήση των πολιτών”, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο κ. Πεταλωτής επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ για τη σημερινή κατάσταση του Κέντρου, τονίζοντας ότι "πέρασαν πολλά χρόνια χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα" και ότι "αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε γιατί ακριβώς υπήρχε η τεράστια αδράνεια της πολιτείας".
"Η ΝΔ, όπως σε όλους τους τομείς, έδειξε πόσο αδρανής ήταν σε ό,τι αφορά στην ποιότητα ζωής των πολιτών", σημείωσε ο κ. Πεταλωτής και υπογράμμισε ότι για πρώτη φορά γίνεται αυτή η πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε το Κέντρο να δοθεί ξανά στους πολίτες του, με συγκεκριμένα κίνητρα και αποφάσεις.

www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου