Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. Αστυνομικός αυτοκτόνησε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο!!!...

Αστυνομικός αυτοκτόνησε στο 401 Στρατιωτικό ΝοσοκομείοΤέλος στη ζωή του έβαλε ένας 31χρονος αστυνομικός που νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο 31χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα το μεσημέρι της Τετάρτης και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Οπως γράφει, η «Δημοκρατία», ο νεαρός αστυνομικός που υπηρετούσε σε Αστυνομικό Τμήμα της νοτιοανατολικής Αττικής, φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
 Πληροφορίες λένε πως νοσηλεύτηκε στο 401, ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε μόλις την Τρίτη, όταν και αυτοπυροβολήθηκε στο στομάχι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μαρτύριο που ζούσε ο άτυχος νεαρός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αποδείχθηκε δυσβάσταχτο. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες χθες το μεσημέρι έπεσε στο κενό από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο στον τρίτο όροφο της πτέρυγας του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν.
 Η τραγική μάνα, που μπροστά στα μάτια της εκτυλίχθηκε η φρικτή αυτή σκηνή, σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια και παρά την άμεση επέμβαση των γιατρών ήταν πλέον αργά, αφού ο θάνατος του άτυχου νέου επήλθε σχεδόν ακαριαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου