Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑ. Αμετανόητος ο δράστης του φονικού στο Ωραιόκαστρο!!...

Ισχυρίστηκε πώς «ένιωθε ριγμένος» – Παραμένει κρατούμενος στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται Για το φρικιαστικό έγκλημα στο Ωραιόκαστρο απολογήθηκε σήμερα ο 55χρονος οδηγός ταξί ο οποίος την περασμένη εβδομάδα σκότωσε με μαχαίρι τον κουνιάδο του, τη γυναίκα του και τον 12χρονο ανιψιό του.
 Ο δράστης του τριπλού εγκλήματος ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε να έχει πλήρη επόγνωση των πράξεων του και δεν έδειξε μεταμελημένος. Στην απολογία του μεταξύ άλλων φέρεται ότι ισχυρίστηκε πώς «ένιωθε ριγμένος» χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα οικονομικά προβλήματα που είχε με τα θύματα. Στο νοσοκομείο μετέβησαν
 ο 1ος ειδικός ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση καθώς η εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη έκριναν ότι ο 55χρονος πρέπει να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος. Ο δράστης του εγκλήματος σύμφωνα με τη δικογραφία τραυμάτισε με κυνηγετικό μαχαίρι τα θύματα στο θώρακα και το λαιμό ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε – επίσης στο λαιμό – και έπεσε από το μπαλκόνι της μεζονέτας, όπου διαπράχθηκε το τριπλό φονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου