Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ. "Έσπασαν" στο ξύλο τη ζωντανή Μπάρμπι (ΦΩΤΟ)

Το κορίτσι που έκανε τα φλας όλου του κόσμου να συγκεντρωθούν επάνω της, η 28χρονη Ουκρανή, Valeria Lukyanova, που, έκανε τόσες πλαστικές, ώστε να γίνει η... ζωντανή Barbie, δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους έξω από το σπίτι της.
 Σύμφωνα με το iefimerida.gr,το 28χρονο μοντέλο, που έχει γίνει γνωστό επειδή, παρά την εξωπραγματική ομοιότητά της με τη διάσημη κούκλα και τις μη φυσιολογικές αναλογίες της, επιμένει ότι δεν έχει κάνει καμία επέμβαση εκτός από την αύξηση του στήθους της, δέχτηκε επίθεση μετά από απειλητικά μηνύματα που της είχαν στείλει. «Βρισκόμουν στην είσοδο του σπιτιού μου και ήμουν έτοιμη να βάλω τον κωδικό για να ανοίξει η πόρτα, όταν δύο άντρες μού επιτέθηκαν μέσα στο σκοτάδι», λέει η Valeria. «Δεν μου μίλησαν, ούτε προσπάθησαν να με ληστέψουν. Με χτύπησαν και άρχισαν να με πνίγουν.
 Ευτυχώς εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ένας γείτονάς μου και τράπηκαν σε φυγή», διηγείται. Η ίδια πιστεύει ότι αυτό που τους ενοχλεί είναι η εμφάνισή της και τώρα σκέφτεται να την αλλάξει. «Χρειάζομαι λίγους μύες», λέει η «Μπάρμπι». «Θα μου άρεσε να μοιάζω με αμαζόνα ή με μια Ελληνίδα πολεμόχαρη θεά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου