Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Σκότωσε την μητέρα του για το τσιγάρο και τα αναψυκτικά!!!....

Σκότωσε την μητέρα του για το τσιγάρο και τα αναψυκτικάΜαχαίρωσε μέχρι θανάτου την ίδια του τη μητέρα, γιατί εκείνη δεν τον άφηνε να καπνίζει και να πίνει αναψυκτικά. Ο δράστης, ένας 45χρονος, ζούσε με την άτυχη μητέρα του στο διαμέρισμά τους στο Upper East Side στη Νέα Υόρκη. «Ήταν μια κακή ημέρα», είπε στο δικαστήριο στη δίκη του που βρίσκεται σε εξέλιξη «απλά τρελάθηκα.
Είναι ένα φοβερό περιστατικό. Ποτέ δεν έπρεπε να είχε συμβεί», είπε ο κατηγορούμενος Τζόναθαν Σβαρτς (Jonathan Schwartz). Ο Σβαρτς εξαγριώθηκε όταν η 67χρονη μητέρα του Μπάρμπαρα Φίσλερ (Barbara Fischler) του επέβαλε ως όριο, να καπνίζει μέχρι και δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα και του είπε να περιορίσει τα αναψυκτικά.
Η ηλικιωμένη είχε επίσης αρχίσει να παρακολουθεί τον υπολογιστή του γιου της, όταν ανακάλυψε ότι εκείνος έκανε κάποιες παραγγελίες από το Πακιστάν. «Σκότωσα τη μαμά μου με μαχαίρι», είπε αρχικά στους αστυνομικούς όταν τους πήρε τηλέφωνο ενώ δυο λεπτά αργότερα επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι η μητέρα του αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικές Αρχές δεν πείστηκαν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία και έτσι συνέλαβαν τον δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου