Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

MEDIA. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ..."Ειναι πολλα τα 23 χρονια της προσφορας" ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Πριν από δύο μήνες, στις αρχές Ιουλίου, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, λέγοντάς τους «ραντεβού τον Σεπτέμβρη». Τώρα λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο έτοιμος να μπει ξανά στη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως, βεβαίως…!
 Μια μάχη που όλα αυτά τα χρόνια παραμονής του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη την κερδίζει, με αποτέλεσμα να έχει χαρακτηριστεί ως «ο πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών». Και αυτή η μάχη, ή μάλλον το αποτέλεσμα αυτής της μάχης, είναι και η ιδέα για το τρέιλερ που αναγγέλλει την έναρξη της εκπομπής του για τη φετινή σεζόν.
 Ποια είναι αυτή η ιδέα; Το brand name «Παπαδάκης», αφού με χιούμορ, όπως γίνεται σε όλα τα τρέιλερ της εκπομπής του, διαπιστώνεται ότι ο Παπαδάκης… δεν βλέπει Παπαδάκη. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει, αφού ο Παπαδάκης δεν μπορεί να κάτσει σπίτι του και να τον δει, όπως κάνουν οι περισσότεροι τηλεθεατές της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.
 Το τρέιλερ θα αρχίζει να προβάλλεται από τις επόμενες ώρες και είναι το πρώτο τρέιλερ που βγάζει ο ΑΝΤ1 για εκπομπή της φετινής σεζόν. Κι είναι λογικό που επέλεξαν το «βαρύ πυροβολικό» τους, την εκπομπή που για 23 χρόνια τους ανεβάζει στην κορυφή της κατάταξης για να εγκαινιάσουν το πρόγραμμά τους.
 Όπως βλέπετε κι από τις φωτογραφίες ο «πατριάρχης» είχε κέφια και κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, αν και όπως έχει πει πολλές φορές είναι του live κι όχι του μαγνητοσκόπησης. Για αυτό άλλωστε και δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να γυριστεί το τρέιλερ, αλλά μπήκε… και τα είπε. Βέβαια, μπορεί στο γύρισμα του τρέιλερ να ήταν μόνος του, αλλά στην εκπομπή θα έχει δίπλα του τον Ντίνο Σιωμόπουλο, ενώ εκτός από τη Μπάγια Αντωνοπούλου θα συνεργαστεί ξανά και με τη Ντόρα Κουτροκόη. Από τη Δευτέρα 22 Σεπτέμβρη λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο συνεχίζοντας για 24η σεζόν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου