Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Εις θάνατον ο κανίβαλος που βίασε και έφαγε γυναίκες και παιδιά...

Εις θάνατον ο κανίβαλος που βίασε και έφαγε γυναίκες και παιδιάΘα εκτελεστεί την επόμενη εβδομάδα Ένας Ινδός καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία ενός κοριτσιού και θα εκτελεστεί την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με αξιωματούχους. Το 2009, ο Surinder Koli και ο επιχειρηματίας εργοδότης του Moninder Singh Pandher καταδικάστηκαν για τη δολοφονία ενός 14χρονου αγοριού αλλά αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι από το ανώτερο δικαστήριο. Η σύλληψη έγινε το 2007 όταν ανακαλύφθηκαν μέρη ανθρώπινου σώματος γύρω από το σπίτι στο οποίο διέμεναν. Το έγκλημα συγκλόνισε τη χώρα και η αστυνομία είχε δεχθεί πολλά πυρά για την αμέλειά της.
 Η αστυνομία ανέφερε ότι τουλάχιστον 19 νεαρές γυναίκες και παιδιά βιάστηκαν, δολοφονήθηκαν και διαμελίστηκαν στο συγκεκριμένο σπίτι που ονομάστηκε «το σπίτι της φρίκης» Τα παιδιά, των οποίων τα πτώματα βρέθηκαν κρυμμένα σε σάκους, είχαν παρασυρθεί από τον Ινδό που τους πρόσφερε γλυκά και σοκολάτες. Ο Koli έχει βρεθεί ένοχος για την απαγωγή, δολοφονία και απόπειρα βιασμού σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις που αφορούσαν παιδιά. Οι κάτοικοι είπαν ότι η αστυνομία παρέλειψε να διεξάγει έρευνες γιατί πολλοί από τους αγνοούμενους ήταν παιδιά που ανήκαν σε φτωχές οικογένειες
. «Ο απαγχονισμός (του Surinder Koli) θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου ...και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες», δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος. Αν και στην Ινδία σπάνια πραγματοποιούνται εκτελέσεις, τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξαν δύο απαγχονισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου