Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ!! ΗΠΑ: Το αποκρουστικό βίντεο για τη δράση των τζιχαντιστών. Λυπουμεθα για την δημοσιευση αλλα ειναι μερος της πραγματικοτητας.

Ένα αποκρουστικό βίντεο με τις πρωτοφανούς σκαιότητας εκτελέσεις και επιθέσεις αυτοκτονίας εξτρεμιστών τρομοκρατών, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τους Αμερικανούς από το να ταξιδέψουν σε Συρία και Ιράκ προκειμένου να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, έδωσε στη δημοσιότητα το State Department.
 Το βίντεο, το οποίο δημιούργησαν αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης, ονομάστηκε «Καλωσορίσατε στη γη του Ισλαμικού Κράτους», ενώ σε αυτό καθρεφτίζεται ο «αρρωστημένος ιερός πόλεμος» των ακραίων Ισλαμιστών. «Θέλουμε να εκθέσουμε τις πραγματικές πράξεις των τρομοκρατών και την προπαγάνδα τους», τονίζει για το βίντεο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στη σελίδα του στο Facebook.
 Σημειώνεται, ότι πρόσφατα ο Ντέιβιντ Κάμερον αποκάλυψε ότι πάνω από 500 Βρετανοί έχουν ταξιδέψει σε Συρία και Ιράκ προκειμένου να ενταχθούν στο ΙΚ, ενώ οι αμερικανικές Αρχές πιστεύουν ότι τους έχουν ακολουθήσει περισσότεροι από 100 Αμερικανοί. Προσοχή, ακολουθεί πολύ σκληρό βίντεο:
Έ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου