Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Πανικός στο Λονδίνο! - Βρέθηκε γυναίκα αποκεφαλισμένη σε αυλή!...

Πανικός στο Λονδίνο! - Βρέθηκε γυναίκα αποκεφαλισμένη σε αυλή - Η δολοφονία της γυναίκας έγινε σε περιοχή του βόρειου Λονδίνου
 - Σύμφωνα με τις αρχές, αποκεφαλίστηκε με ένα μεγάλο μαχαίρι
 - Η Σκότλαντ Γιαρντ συνέλαβε έναν 25χρονο ύποπτο, τον οποίο ανακρίνει
 - Τη στιγμή της σύλληψης τραυματίστηκε αστυνομικός που έσπασε τον καρπό του
 - Φόβοι της αστυνομίας ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια που συνδέεται με τους τζιχαντιστές
 - Πριν από δυο ημέρες ένας τζιχαντιστής αποκεφάλισε τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Στίβεν Σότλοφ Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Λονδίνου, μετά τον εντοπισμό μιας αποκεφαλισμένης γυναίκας. Η σορός της εντοπίστηκε στην πίσω αυλή σπιτιού και -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- δολοφονήθηκε με ένα μεγάλο μαχαίρι. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν στην περιοχή του Έντμοντον, στο βόρειο Λονδίνο, έναν "τρελαμένο άνδρα" που κρατούσε ένα μαχαίρι.
 Η Σκότλαντ Γιαρντ ανέφερε ότι έχει συληφθεί και ανακρίνεται ένας 25χρονος ύποπτος, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο οι έρευνες είναι εξονυχιστικές, καθώς η Βρετανία έχει θορυβηθεί, ύστερα από τον δεύτερο αποκεφαλισμό Αμερικανού δημοσιογάφου (σ.σ. μετά τον Τζέιμς Φόλεϊ, εκτελέστηκε και ο Στίβεν Σότλοφ), αλλά και την αποκάλυψη ότι οι τζιχαντιστές κρατούν όμηρο έναν Βρετανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου