Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.....ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ....

Λέγε "καλημέρα" στον κόσμο. Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει ένα "καλημέρα" στους άλλους. Λέγε "παρακαλώ" και "ευχαριστώ" ακόμα κι όταν δεν είναι απαραίτητο. Το να ζεις μια ζωή με το αίσθημα του φόβου είναι δειλία.
 Μάθε να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου. Μη νιώθεις άσχημα αν στα 20 σου η στα 30 η στα 40 δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι ζητάς από τη ζωή σου και τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Μην ανησυχείς για το μέλλον.
 Δε μπορείς να μαντέψεις ή να αλλάξεις αυτό που έρχεται. Λέγε τη γνώμη σου ήρεμα και ξεκάθαρα, ακούγοντας και τη γνώμη των άλλων. Ακόμα και των χαζών και αυτών που οι υπόλοιποι τους αγνοούν. Ακόμα και αυτοί έχουν τη δική τους ιστορία να πουν.
 Απέφευγε τους επιθετικούς ανθρώπους. Απέφευγε ανθρώπους με αρνητική νοοτροπία και απόψεις. Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους.

8 σχόλια:

  1. Την καλημερα μου μπορω , με χιλιους τροπους να σου πω , μα σημερα μ'αυτο θα σου πω σ' αγαπω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα κι εδω στη συχνοτητα μας, Σταυρουλα τι νεα απο την Νιο? Νιωτη αυριο θα βρεθουμε. Φωτη καλο απογευμα, να ειστε ολοι σας καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑς ΒΡΗΚΑ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλως τον φιλο μας Λουκα. Υπομονη εχουμε πει γιατι οι δουλειες πλεον ειναι μικρες. Ευχαριστουμε για την καλημερα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -καλο μεσημερι-θελω να ρωτησω γιατι δεν ανεβαινε το σχολιο μου τοσες μερες?-το αναρτηζα και δεν φενοταν-ευχομαι να ειστε ολοι καλα-συμμετεχουμε καθε μερα-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Βετα νασαι καλα. Ισως δεν θα ειχε σωστη υποβολη η φορμα του email συμβαινει αρκετες φορες αυτο, καλο θα ειναι να κλεινεις τον υπολογιστη για να γινετε επανεκκινηση και διορθωνετε αυτο. Καλο σου απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που εισαι βρε Φωτη? για ελα λιγο απο τα παλια μας λημερια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή