Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΖΩΗ & ΣΤΥΛ. Παντελής Παντελίδης – Μαρία Γεωργακάκη: έρωτας και εξώδικα

pantelidis-maria-georgakakiΣύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι που «κρύβεται» πίσω από την επιτυχία του Παντελή Παντελίδη, Δεν ταιριάζετε σου λέω είναι η Μαρία Γεωργακάκη, ένα όμορφο κορίτσι 26 ετών που σπουδάζει αισθητικός και έχει αναλογίες μοντέλου. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες κάποιος φίλος της πόσταρε στον τοίχο της ένα βίντεο που κάποιος σατιρίζει τον Παντελή Παντελίδη τραγουδώντας το Δεν ταιριάζετε σου λέω πάνω από μια… λεκάνη τουαλέτας.
 Η Μαρία Γεωργακάκη έγραψε από κάτω «No comment» αλλά απάντησε με μια φωτογραφία που έγραφε: «Δεν αγαπάς κάποιον για την ομορφιά του… Τον αγαπάς γιατί λέει ένα τραγούδι που μόνο εσύ καταλαβαίνεις!». Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παντελής Παντελίδης δεν μπορεί να δει τίποτα από αυτά γιατί την έχει «μπλοκάρει». Δείτε το μήνυμα του Παντελή Παντελίδη στο Δεν ταιριάζετε σου λέω:
 Δεν είναι πάντως μικρό πράγμα ξαφνικά να σε ψάχνουν όλοι. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις την εικόνα σου να φιγουράρει σε sites και εφημερίδες. Η Μαρία Γεωργακάκη, η σύντροφος του Παντελή Παντελίδη βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Και όχι τυχαία. Υπάρχει μεγάλη περιέργεια για την προσωπική ζωή του Παντελή Παντελίδη και το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον είναι δικαιολογημένο. Έλα όμως που η Μαρία Γεωργακάκη, σύμφωνα με το Nasos blog, δεν ήταν έτοιμη γι΄αυτό. Αποτέλεσμα; Να έχει στεναχωρηθεί πολύ, να νιώθει προδομένη και να ανησυχεί.
 Αυτός είναι και ο λόγος που η Μαρία Γεωργακάκη αποκάλυψε σε φίλους την πρόθεσή της να στείλει εξώδικα. Λίγο αργότερα όμως το μετάνιωσε. Αποφάσισε να σταματήσει να εκθέτει τον εαυτό της στα μπουζούκια και σε δημόσιες εμφανίσεις για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Εντυπώσεις που θα κάνουν κακό στην εικόνα του Παντελή Παντελίδη.
 Πληροφορίες αναφέρουν πώς η Μαρία Γεωργακάκη μπορεί να δουλεύει ως Barwoman μπορεί να γνωρίζει πολύ κόσμο αλλά με την συγκυρία αυτή αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στους «κολλητούς» της. Άλλωστε η ζήλεια και ο φθόνος είναι στοιχεία που αναδύονται όταν κάποιος προβάλλεται. Και τα εισπράττει κανείς όταν ξεχωρίζει.

2 σχόλια: