Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΖΩΗ & ΣΤΥΛ.... ΒΑΣΙΛΗΣ Παπακωνσταντίνου: «έκανα θεραπεία με φάρμακα». Κατάθεση ψυχής!!!

ArticleImage_67758-jpg - CopyΓια ακόμη μία φορά ο αγαπημένος ερμηνευτής μίλησε χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα. «Δεν έκανα μόνο ψυχοθεραπεία, έκανα και θεραπεία με φάρμακα» παραδέχτηκε ο Βασίλης Παπακωνσταστίνου. Μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια. «Γιατί να θεωρούμε ότι είναι κατάρα και ντροπή η κατάθλιψη;» αναρωτιέται. Δείτε τις δηλώσεις που μας συγκλόνισαν.
 «Εγώ είμαι από τη φύση καταθλιπτικός. Άλωστε κάνω και θεραπεία για’αυτό. Νιώθω, όμως, τους ανθρώπους δίπλα μου. Βλέπεις την κατάθλιψη στα μάτια τους. Είναι ζωγραφισμένη από πα΄νω έως κάτω. Το θέμα είναι να ενεργοποιηθούν οι άνθρωποι.
 Ας σηκωθούν από τον καναπέ. Αντί να είναι με σκυμμένο το κεφάλι και να λένε «τι πάθαμε», ας βγουν έξω και ας τα κάνουν «λίμπα». Πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε την κατάντια του μέλλοντος μας από την τηλεόραση και να συμμετέχουμε στη διαμόρφωσή του.», δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο «ΕΓΩ».
 Φυσικά πρόκειται για το Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδοποιός αναφέρεται στην κατάθλιψη. Αυτή τη φορά όμως, ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.
 Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν τον έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία ανέφερε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Δεν έκανα μόνο ψυχοθεραπεία, έκανα και θεραπεία με φάρμακα. Βέβαια με βοήθησε. Γιατί να θεωρούμε ότι είναι κατάρα και ντροπή η κατάθλιψη; Αλλος έχει το στομάχι του, άλλος διαβήτη, άλλος σάκχαρο, άλλος κατάθλιψη. Τι να κάνουμε. Ας σταματήσουμε πια να το θεωρούμε ταμπού και κυρίως το λέω αυτό για τους γονείς, που έχουν νέα παιδιά και στην εφηβεία μπορεί να τους συμβεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου