Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ...Ραγκούσης: Zητά την παραίτηση Βενιζέλου

Ο Γιάννης Ραγκούσης, που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως «κατά την εκλογή νέου προέδρου ο Ευάγγελος Βενιζέλος χρησιμοποίησε τη λίστα για να αποκλείσει ανθυποψηφίους του και στη συνέχεια- πραξικοπηματικά- κατήργησε και το καταστατικό και το Εθνικό Συμβούλιο»
 «Αν η χώρα δεν διερχόταν ιδιαίτερες συνθήκες, η πλέον αρμόζουσα λύση θα ήταν να ζητήσω να παραιτηθεί ο κ. Βενιζέλος, αναλαμβάνοντας της τεράστιες ευθύνες του» δηλώνει ο Γιάννης Ραγκούσης, σε συνέντευξή του στην Kαθημερινή της Κυριακής, σχετικά με το ζήτημα που προκλήθηκε με τη λίστα Λαγκάρντ.
 Επιπλέον ο Γιάννης Ραγκούσης, που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως «κατά την εκλογή νέου προέδρου ο Ευάγγελος Βενιζέλος χρησιμοποίησε το καταστατικό για να αποκλείσει ανθυποψηφίους του και στη συνέχεια- πραξικοπηματικά- κατήργησε και το καταστατικό και το Εθνικό Συμβούλιο».
 «Τα κομματικά όργανα συστήνονται ή διαλύονται με απόφαση του αρχηγού. Είναι σχεδόν ανέκδοτο ότι- ενώ για τον κ. Βενιζέλο δεν υπάρχει γραμματέας, ο Μιχ. Καρχιμάκης αρθρογραφεί ως γραμματέας», συνεχίζει. Ο πρώην υπουργός αναφέρει πως το ΠΑΣΟΚ είναι «κόμμα παλαιάς κοπής» και πως «δεν μπορεί να εκφράζει τον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς» καθώς το «κατάντησαν ΚΟΔΗΣΟ».
 Ο πρώην υπουργός θεωρεί πως δεν υπάρχει ακόμα χώρος για νέο κόμμα, ωστόσο προσθέτει ότι «νομοτελειακά» θα προκύψει νέος σχηματισμός στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου